Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.01.2017., 11:40   #26345
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Uh, ja sam zagrizao za novi Peugeot 3008, 2.0 dizel 150 ili 180ks, automatik.

Razmišljam o kupnji novog auta za godinu-dvije, možda uzmem to ako će se moći naći za nekih 13-15k EUR.

Sjedio sam u njemu na promociji tu u Areni Varaždin, meni je baš legao. Ali gledam po review-ima nije baš nešto poletan, to me ubija. Frend uzeo novi DS4, 1.6 dizel, 120ks, jebote vuče slabije od mog c3-a 1.4 hdi.

Uglavnom, osim toga, sve mi se sviđa (osim cijene).

Početna cijena je od nekih 24k EUR za 1.2 benzin. Radim više od 35k godišnje, tako da želim dizela.

Eh, sad, imam ja tu više dilema, Audi A4 (limuzina ili karavan), Toyota Avensis, Peugeot 3008, Renault Talisman ili Megan (najnoviji model), Mazda 3 (najnoviji model), Citroen DS5, Peugeot 508 itd. Uglavnom, želim veći auto, dizel i da ima "šusa". Neću nikakve turbobenzince, sportske ovjese ili neke điđe miđe, trideseta je na vratima, klinci u planu u skorom vremenu, želim staviti bicikle na krov, kolica u prtljažnik i otići na izlet na cijeli dan negdje.

Alfa, VW, Chavrolet i Fiat ne dolaze u obzir. Talisman mi je isto TOP, ali nema mi smisla da oni govore da sad oni imaju svog konja za trke, pa sad mogu parirati Audi A4 i Passatu novom i onda stave najjači dizel 1.6l... Da je bar 2.0 jedno 110KW već bi bio nešto.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 20.01.2017. u 11:57.
Mommistake je offline   Reply With Quote