View Single Post
Staro 19.01.2017., 17:39   #8
Pulja
Registered User
Moj komp

Pulja's Avatar

Datum registracije: Jan 2017
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
A da ipak nije problem u monitoru tj. njegovom napajanju ?
Taj Zamzung 2243 vjerojatno više nije u cvijetu mladosti, a sa druge strane prilično su ozloglašeni sa kvalitetom ugrađenih elektrolita ...
Štos je reagirati na vrijeme prije veće štete, promijeniš tih x elektrolita i onda si miran na duže vrijeme. RTV serviser sa odg. materijalom treba odraditi "za siću".

Slijedeće šta bi moglo biti kontakti grafe kako na njoj tako u slotu. Izvadi je vani, očisti kontakte srednje tvrdom gumicom, ubaci / izvadi par puta, pri finalnoj montaži gledaj da je dobro sjela i da stoji okomito / vodoravno u odnosu na mobo.
Ne zaboraviti i dobro uštekati dodatno napajanje.

Ovisno o stanju elektro instalacija u stanu / kući može i to zezati na sličan način. Spoji komp i monitor preko kvalitetnog produžnog, ne ona chunga - lunga jeftinjak smetja, u ispravnu schuko utičnicu u zidu.
Promjenuo sam i napajanje od monitora i ono drugo kablo i opet isto..Grafu vadio x puta i ustekavao ali opet isto..Jedino to sto je nisam probao ocistiti tvrdom gumicom..Instalacija je okej kao i produzni, jer podsjecam da je sve bilo okej prije nego sto sam promjenio kućiste( samo izgled) ne komponente i stavio unutra novo napajanje( sa 12 mj garancje-novo-jače nego sto je bilo na starom kućistu)..Monitor probao isto na drugom laptopu i radi bez ikakvih problema sto znaci da nije u njemu problem
Pulja je offline   Reply With Quote