Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.01.2017., 16:30   #26313
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
upravo to, takvim vlasnicima je ponos i dika sto su mijenjali ulje. A sto sa svime ostalim? di su svjecice, grijaci, seleni, amortizeri, kugle, balans stangice, filter goriva, filter klime, itd itd itd. to sve jednostavno s godinama sve ode pa makar auto stajao u garazi (karikiram jel)

mene jednostavno auto bez evidencije servisiranja ili mogucnosti ispisa doticne uopce ne zanima. Opekao se jednom, neces vise razbojnice. Kupio auto od prvog vlasnika, mazen pazen lala, voskan, pran ovo ono.
i onda da bi ga stavio na cestu i prosao tehnicki: svi amortizeri i opruge, sve kocnice, svi seleni naprijed, alternator krepao nakon 3 mjeseca, alnaser nakon 6
je nakon toga je auto bio super, ali me kostao koliko i sami auto.
Rekel bi zlobnik da se to samo tebi može dogoditi...

Pa bar si amortizere mogel skužit kod kupovine a majstor bi i selene.
Kako ti zamišljaš redovito održavanje po servisnoj knjižici ? Pa gdje piše da se alternator i anlaser mijenjaju na nekoj kilometraži.
Oboje je očito radilo bez greške i zašto po tome čačkati.
Na redovnom tehničkom mi nemilosrdni pregledači ukažu na sve što kod pregleda pokazuje znake staračke slabosti i to bi svakako do sljedećeg tehničkog zamijenio.
Valjda se još uvijek sjećaš kako to kod nas ide s autom na onoj drndalici a pregledač s pajserom u ruci ispod u grabi još dodatno provjerava, pogotovo kad su u pitanju vozila starijih godišta kao moja Toyo 2002. godina.