19.01.2017., 16:27
|
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Autor Gabre
upravo to, takvim vlasnicima je ponos i dika sto su mijenjali ulje. A sto sa svime ostalim? di su svjecice, grijaci, seleni, amortizeri, kugle, balans stangice, filter goriva, filter klime, itd itd itd. to sve jednostavno s godinama sve ode pa makar auto stajao u garazi (karikiram jel)
|
O čemu pričaš? Zna se po servisnoj kaj se mijenja. A ja uz ulje uvijek mijenjam i filter ulja (ko to ne radi?), filter zraka, filter klime i svjećice kako je po uputama....Auto je servisiran 5g u ovlaštenom nakon čega kod neovlaštenog servisera kod kojeg je stari servisirao. Ja sam uredno promijenio i ulje u mjenjaču koje se mijenja isto po knjižici. Stalo mi je da mi auto bude ok. Ja ga vozim. Ajde da sam neki lik koji često mjenja aute pa bi možda kalkulirao...ali ovog sam htio da mi traje....naravno nikad nema garancije ali bar da sa svoje strane napravim sve kaj treba...a na leasingu npr. ionak je uvjet da se auto uredno servisira....
Citiraj:
Autor Gabre
mene jednostavno auto bez evidencije servisiranja ili mogucnosti ispisa doticne uopce ne zanima. Opekao se jednom, neces vise razbojnice. Kupio auto od prvog vlasnika, mazen pazen lala, voskan, pran ovo ono.
i onda da bi ga stavio na cestu i prosao tehnicki: svi amortizeri i opruge, sve kocnice, svi seleni naprijed, alternator krepao nakon 3 mjeseca, alnaser nakon 6
je nakon toga je auto bio super, ali me kostao koliko i sami auto. 
|
Evidencija? haha....Evidencija se može fejkat baš kao i kilometraža..samo treba znat pravu facu...ti si valjda onaj tip koji kad vidi državni pečat onda smatraš da je ziher sve po zakonu haha...
Kad kupuješ auto valjda ga furaš kod svog mehaničara da pogleda podvozje i ispita sve oko motora i dole kaj treba...ak zna svoj posao može ti puno toga reći...ovlašteni danas imaju i komp di sve vide pa po nekoj procjeni povijesti servisa i kaj je na autu mijenjano se može nekako i procijeniti stvarna kilometraža (ako se sumnja)....zakaj si kupovao auto ko čarape?
|
|
|