Ne znam druže, ni ja to više ne kužim ništa

Kada sam ja kopao za Sky, išao sam na Asrock službeni form gdje su useri pisali kako je to prošla stvar i kako za to treba kopati po bazi prastarih BIOS-a, kako je to nestabilan OC i kako se gubi previše feature-a, da se ne isplati... i to baš za moju ploču (z170 ext.4).
Onda je jedan lik negdje drugdje napisao nešto tipa: "lolčuga, zadnji BIOS (v.7) podržava non-k OC" i dalje nije bilo komentara. Ja postavio pitanje, nitko ništa ne odgovara, ja mislio: trol, 'ebat ga, ni prvi ni zadnji, i ipak (jer sam znao da ploča ima dual BIOS i da će biti pokušaja i flash-anja sigurno) uzeo tu ploču. I stvar šljaka.
Sad...mislim da ako i bude nečega, treba gledati prema Asrock/MSI.
Jer ako stisne AMD možda se i dogodi opet kakav "odmetnuti" otključani primjerak non-K OC BIOS-a koji će raditi službeno kroz koji mjesec oko AMD launch-a.
E, to bi zbilja izavalo kaos
Nego...taj gore linkani test pentiuma treba uzeti sa zrnom soli...baš Witcher 3, koji tamo iskače iz grafova drugi izvori koji su testirali kaby (ali one standardne "K" serije") navode kao igru koja ne pokazuje pravo stanje po pitanju CPU bottleneck-a, a gdje neće onda za ovoga malca

Je, super proc za entry level gaming po principu "u trgovinu uđi-kupi-igraj".
Za sve druge, u tome cjenovnome rangu, tržište polovnjaka je ipak još uvijek- majka
Za više kategorije (quad+) jedini smisao bi imao taj unlockani BIOS, a dok ga nema- zna se

Sve dok ne vidimo nove AMD-ove karte na suncu, jasno