Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.01.2017., 09:59   #26295
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
@tvrdi - vezano za tvoju corollu.. taman onaj koji je kupi ce imat ulaganja. To obicno tako bude
Pa gledaj i to je moguće ali motor je super stanje. Na tom autu (ovaj je Made in Japan) najčešće rikavaju bobine i vodena pumpa...to je to. A pumpu sam već stavio novu. Novi hladnjak. U servisu su rekli da je auspuh grana super za auto od 11g. Neznam fakat kaj mi moglo otić....čak i kuplung je ok jer ja se nisam iživljavao na tom autu. U biti čisto sumnjam da na cesti postoji auto od 11g u tak dobru stanju. Skoro pa bi ga rađe dao starcima neg prodao. Po oglasniku možeš na prste nabrojat ljude koji su prvi vlasnici auta kojeg prodaju, koji su čuvali taj auto....a sad mi nađi to isto ali s autom starim 11g...e to sam ja hehehe JEDAN.

Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
... jer mi se sad svidja nova ford fiesta ecoboost 140ks...racunam da bi na 1.0 motor 140ks trebalo dati potrebnu elasticnost motoru i da cu dobit idealnu zujalicu za po gradu....
Ja sam vozio tu Fiestu od frenda (2012g.) i oduševio se na prvi pogled. A govorio sam sebi nikad ne bi kupio auto manji od kompakt klase. Ali činjenica je da su "mali" auti narasli gabaritima i to dosta. Recimo nova (novija) Fiesta je samo nekih 25cm kraća od moje Corolle! Auto iza ima mjesta za nevjerovat, gepek je dovoljan za nekog ko auto vozi uglavnom po gradu i za skrpat se jednom godišnje na more (s klincima). Napred ima dovojno mjesta nisam se osjetio skučen a imam 180cm visine. Mjenjač je jeben, pravi švapski. Auto ide puno bolje od recimo Ceed sa 1.4 benzincem (1400 kubika 98 konjića i 1350 kg hehe) Dizajn je ok. Ono kaj me iznenadilo je da je taj auto udobniji od corolle. Istina japanci nisu poznati po udobnosti ali...inače taj 1.0 motor je jedan od "modernijih" motora i ide jebeno a ne trošii puno. Na kraju kad pogledaš razumom, ako većinom voziš po gradu kao ja... bolje uzet Fiestu koja je 15% manja od Ceedice, ima motor koji bolje vuče kilažu svog auta a troši osjetno manje i jeftiniji za održavanje. Uz to se da i nabaviti za manje para. A i mjenjač je miljama bolji.
Gledao sam i Focusa ali po oglasnicima su masovno dizeli a to meni ne treba jel ne prelazim više od 12 tkm godišnje...ako i toliko...Focus je best buy auto inače, imho

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 19.01.2017. u 10:10.
Tvrdi je offline   Reply With Quote