stekoh dojam da se cakula o mojoj kiji, pa da vam velim kak stvari stoje...narucio novu, iz salona, prosle godine, napravio djir s njom po pljusku i otpao mi blatobran u nekoj lokvi...nis, izasao van, stavio u gepek, i montirao nazad sutradan...zalio sam se, ali mi nisu htjeli priznati nis, jer kao, vremenski uvjeti, neprilagodjena brzina, bla, bla...godinu dana kasnije, sjedim u garazi, gledam je, i mislim se kako bi bilo bolje da ima jaci motor, i narucim dijelove koji su pasali na ovu karoseriju i nosace motora i ugradim sve sam. Stare dijelove sam prodo. Alnaser je navodno bio u kurcu na svim tim modelima, i mijenjao sam se za dva druga modela s nekim coekom iz splita, iako je moj bio ispravan u datom momentu...i uspio sam ostetit prednju masku dok sam ugradjivao xenon svijetla...ispalo je da je maska fixna ali savitljiva, a ja sam mislio da se da izvadit, pa sam upro momacki i slomio...uglavnom sad imam neki kupus od auta, jedva sam sve stavio u knjizicu...pali otprve, i po zimi, pretice i neke starije modele bmw-a, ali ja sam pusac, tako da smrdi kabina po duhanu...stavio sam je u prodaju po diskontnoj cijeni jer mi se sad svidja nova ford fiesta ecoboost 140ks...racunam da bi na 1.0 motor 140ks trebalo dati potrebnu elasticnost motoru i da cu dobit idealnu zujalicu za po gradu....doduse, privlaci me i stari ford mustang, na kojeg bi samo ugradio motor iz nissana 350z, otprilike za iste novce sve skupa...a najgore je sto skoro pa nemam za jest, ali auto mi je sve....