Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.01.2017., 16:05   #26282
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Bolje leasing od firme nego uvoz. Iskustvo frenda koji je radio u auto biznisu. Nego, išao sam pogledat auto. Dakle motor prede, pali u milisekundi na ovoj zimi, nigdje ne slini, apoteka unutra i van, kuplung super, unutra i van bez crtice, pedale ko nove...km je stvarna po ovlaštenom servisu. Još 3 godine tvorničke garancije...i sad tu dolazimo do probne vožnje.
To je 1.4 motor 90 ks...auto ima tonu i 300 kila...dakle taj motor je jednostavno pretrom a ja nisam penzić i odustao sam....da bi išao nekam moraš stisnut gas onako jako a onda i troši 8 i pol litri...eto....ali ovak auto za nekog potpuno nezahtjevnog vozača je za preporučiti...Ja nisam navikao vozit ko penzić...a opet vozim samo u gradu...90%

Kad smo kod "deranja auta". Rijetki štede i svoj auto. A od firme na lizing je bar redovno servisiran i ima knižicu a kod privatnog neznaš di i kad i kako je servisiran...

Na kraju vrijedi pravilo sreće. Znam ljude koji su kupovali i s leasinga i privatno pa prošli ok. Znam i one koji su kupovali od "penzića" i "doktora" pa popušili..znam i one kojima su se novi auti raspadali...iz salona...pa frenda koji je furao auto star 4g na servis i tamo auto mrak vele..pa mu kuplung propo nakon 2mj...pa ti vidi...

Uglavnom ne žuri mi se.....imam svoj auto....

Najgore je kaj s buđetom od nekih 9, 9 i pol soma eura spadam u kategoriju "ni vrit ni mimo". Za koji soma eura gore imaš novi kompakt (doduše s početnim motorom) ili fiestu s jebenim 1.0 motorom...ali nemaš te eure...a ovi sa 4 soma u džepu se ionak ne moraju nadati neznam čemu....Uglavnom ko kupi moju Rollu će se usrećiti..auto 11g star zamijenjena samo pumpa za vodu i hladnjak...made in japan (nije engleska)....deri peri....origigi auspuh ko beba dole...čak sam i akumulator mjenjao tek nakon 8 godina....ali ja ga više nemrem gledat...
Tvrdi je offline   Reply With Quote