Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.01.2017., 15:42   #26281
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
@Old Iggy Kao sto rekoh medalja uvijek ima dvije strane...ja ih znam jako puno koje boli briga za sluzbeni auto,stovise nikada ne porvjeravaju razinu ulja.Evo ja sam nedavno prodao svoj privatni auto koji je bio 2007 godiste i imao je urednu servisnu knjizicu sa 90 000 kilometara i bio sam prvi vlasnik.Kupio ga je serviser u u ovlastenom servisu marke koje je bilo vozilo. Kada je vidio auto nije mogao vjerovati kako je auto ocuvan.Osobno bih gledao naci takav auto,a ove od firmi bih zaobilazio u sirokom luku ako kupujem auto na duze vrijeme.Znam da se mnogi nece sloziti samnom ali ja tako razmisljam.Zapravo ja nisam nikada kupio polovni auto jer si mogu dopusitit kupnju novog vozila.
Ja, recimo, nisam razinu provjeravao otkad sam se maknuo s Golfova. Niti potrebe ni starih vozila koje nemaju samoprovjeru.
Ja sam isto takav vozač, no kako sam na službenima u pravilu otkupim / preprodam vozilo i svi sretni.
A "divljeg" vozača već dugo nisam vidio, dapače, puno ih znam više s vlastitim vozilima, nažalost.