Citiraj:
Originally posted by greg SE
opisivo si mu sa svojom ustaljenom dozom "mrzim sve sto nekosta ko prosjecna placa"............
sto se tice ocekivanja.hm, nisam spavao od nedjelje navecer, takve stvari uzimaju danak po sive stanice
|
Nikada nisam rekao da mora koštati ko plača. Razlika između Lite-off DVD-a i Pioneer DVD-a je 50 kn. Fakat se zbog tih usranih 50 kn ne želin kockati. Dućan mi nije ispod stana pa mi treba dosta da dođem da zamijenim. Ovako dobijem puno brže i nema šetanja. Ne preporučam više davno plextor. Puno je preskup. Zato radije kažem NEC. Opet je razlika i manja od 50 kn.
Nije to razlika između Yuga i Mercedesa. Da je takva, nitko na ovom svijetu ne bi kupio Yuga. Dobro, mogao sam staviti i bilo koji drugi umjesto Yuga.
Kada me netko pita za tipkovnicu, obićno kažem onu za 57 kn. Doma imam za 300 pa znam da ne valja (meni ograničeno, tebi nikako). Miš je najbolji za 70-tak kn. Većina ovdje ima skuplji. Ne kupujem skupo nego dobar omjer cijene i kvalitete jer nemam love.
KAKAV SE TO GREG POJAVIO. Je li to brat blizanac da nas terorizirate u stereo tehnici.