Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.01.2017., 11:54   #26225
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
a iz 80ih

To i jest glavni razlog mišljenja kako je RWD neupotrebljiv na mokrom/snijegu i sl. Ekipa je vozila ajkule i zapinjala jer je imala betonske cipele na papučici gasa i od onda svi RWD su drek za snijeg. Prošlo je 30 godina od tada.
320d, friške nokian gume i nekih par centimetara snijega i bljuzge na cesti. Nježnom nogom na gasu se voziš bez problema. Ako si idiot i lupaš po gasu ko da si na stazi...svejedno se voziš bez problema jer ti DTC ne da mrdnut.
Baš sam jučer probao isprovocirat, poklopio gas na skretanju, spreman udarit kontru volanom i ispast drift king, ukopalo me na mjestu i stabiliziralo iste sekunde kad je pogonski kotač krenuo proklizavat.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova

FWD:[/B] Ako ti kod njega počne bježati zadnji kraj treba stisnuti kvačilo na par sekundi i samo nježnom korekcijom volana ispraviti bježanje zadnjeg kraja - dodavanjem gasa samo ćeš postići to da prokližeš i preko prednjih kotača (ili oni prokližu) i onda u ovisnosti od kuta prednjih kotača, brzine, podloge... ili si napravio piruetu ili si završio u zidu
Uvjerljivo jedna od najgorih stvari koje možeš napravit.
tech je offline   Reply With Quote