Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.01.2017., 09:42   #26220
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Nije izlika. Čista fizika. Prednji pogon "iskopava" dok stražnji pogon "ukopava" auto. Nije baš najpreciznije, ali otprilike je to to.
Ja mislim da to nisu baš toliko "loši" auti, samo treba bit jako jako nježan na gasu, imat dobre zimske gume, i imat dobre zimske gume u dobroj dimenziji. Jer kad vidim mamlaze kao ovu dvojcu sinoć, ma kakva božja ripna kad je guma široka pol metra. To je širina gume za autobus. Treba mu bar još tona na zadnjoj osovini da bi imao ikakvog gripa. Na istom tom brdu sam ja prolazio sa mercedesom 190d, isto je zadnji pogon, ali se penjao bez problema. Ja osobno vjerujem da netko tko se vozi "normalno" nebi smio niti primjetiti da li mu je auto zadnji ili prednji pogon. Ni s prednjim pogonom ne bi smio naglo dodavat gas, naglo kočit, ili ikakve nagle pokrete radit po mokrom/skliskom. Sad za nekakvo ganjanje i slično, to je drugi par cipela, ja govorim o situaciji da sjedneš u auto na dnu brda, i dođeš do kuće na vrhu brda. Ako jedan m3 to ne može s dobrim gumama, treba zabranit da se uopće prodaje. Sad kad razmislim malo bolje, nema li m3 pogon na sva 4? možda je ovo "obična" trojka, ali je nekakav coupe, malo duži s troja vrata?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote