Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2017., 11:04   #26201
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Policajac se počne bahatiti, kaže da izađem van i da idem kod šefa koji sjedi u autu. Usput dobacuje: "Kaj, očito sam uhvatio neku brzu pticu kaj ti je letila iznad auta?" aludirajući na to da sam bio sam na cesti. Radar i ispis na ekranu mi nije pokazao. S njegovim šefom sam se natezao, govoreći da bih mu odmah priznao da sam vozio brže, ali da jednostavno nema šanse i da slobodno može provjerit da mi je tempomat na 64km/h. Da uvijek znam da su tamo i da sam držao tempomat na 70km/h prije mosta... Već sam bio van sebe. Jedva jedvice me je pustio uz puno negodovanja, a ja sam već počeo lagano pizditi jer je onaj prvi bio bahat. Niti je imao žuti prsluk koliko se sjećam, niti je uperio radar u mene. Prvi put da sam naišao na tako nešto, da me je probao iscijediti - ako prođe, prođe. Nema šanse da mu radar fulava za preko 20km/h, pa sigurno mjeriš više puta... Ka-ta-strofa. Trebao sam ih pitat za brojeve znački, ovo je bilo urnebesno.
I meni se dogodilo slično. Vozim se na aveniji i ispred mene na semaforu stoji policijski auto. Policajac sam u autu. Dojdem lagano iza njega i stanem na crveno. Krenemo on se naglo baci u desnu traku i uspori. Ja lagano ubrzam a on mase rukom kroz prozor. Dojdem paralelno do njega a on mi nervozno mase da stanem na slijedecem ugibalistu. Mislim se WTF sam sad napravio da me na taj nacin iskljucuje iz prometa. Nadrkani murjak izlazi ima onu crnu zimsku vunenu kapu preko glave, nije prometna policija, ni dobar dan samo prometna vozačka. Izvolite. Kakva je to prometna (imam slovačke tablice prometna je u biti kartica poput osobne) reko takvu sam dobio u SLovačkoj di živim. Šta radiš u Slovačkoj? Šta radiš tu? Izadjite iz vozila! ja opet WTF?! Stane ispred mog auta i kaže nisi bio vezan vidio sam te...naravno da sam bio vezan,ali kako da ti ja sad to dokazem kad si me izvukao iz auta? A nema svjedoka? On drsko i bahato ajde nemoj se izvlaciti vidio sam te... uglavnom mislio sam da su ta vremena prosla ali u HR neke stvari se ne mjenjaju ocito. Sve mi se manje ide doma iskreno...
Romul je offline   Reply With Quote