Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.01.2017., 08:14   #26199
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Nemaju trubu na ručici žmigavca, unutrašnjost ne izgleda kao diznilend, a tipke klime i radija kao loša kopija iPoda
Koji to auto ima trubu na ručici žmigavca? Nisam takav još vozio pa ne znam.
Tipke klime i ipod?

Ne znam s kojim autom i kojom klasom točno uspoređuješ, jer ja uspoređujem s Cliom kojeg inače vozim...pa ne mogu pričati napamet.

Ako je UI media centra jedino što možeš naći kao manu, onda ne znam što više reći
Kategorije su color coded, tako da ih i perifernim vidom možeš prepoznati, zone pritiska su dovoljno velike da ih možeš pogoditi i bez gledanja i opcije su ograničene na ono što ti stvarno treba, pa nemaš 30-ak nepotrebnih stvari kroz koje moraš listati. I što se Applea tiče, teško da je loša kopija, kad je rađeno s Appleovom licencom. S Androida ne radi ništa preko kabela osim punjenja, ali spojiš iphone/ipod i media centar poludi od sreće. Tu sam ljubomoran na apple korisnike malo, ali i preko BT-a vuče track ID.

Jebiga, navikao sam na muziku bez kabela u autu jer sam 8 sati u njemu. Uđem, pokrenem auto, muzika ide s mobitela u džepu odmah na zvučnike. Zove direktor, klik na tipku iza volana i pričaj. U Golfu sam sad hendikepiran bez toga Kao da te netko s i7, 16 GB RAM-a i SSD-om vrati na P4, 2 GB RAM-a i 5400 RPM IDE HDD Kao da te vrati s laserskog miša koji ima 5 tipki na onaj s kuglicom i samo 2 osnovne tipke

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.01.2017. u 08:48.
1v@n je offline   Reply With Quote