Citiraj:
Autor bertone
Ma u pravu si.. ako ti odgovara dimenzijama i ako je išla ispod akcijskih cijena super.. samo sam komentirao da sam isprobao sve njihove stolice i konstrukcijski je ona gore navedena bila najbolja što ne znači da bi izdržala dugo tvojih 110/190.. na kraju i ja sam kod njih piknuo onaj gore navedeni stol, ali veći (širi) s tri ladice kojeg više nemaju u ponudi jer je bio zadnji (izložbeni primjerak) za 5x manje kn (platio sam ga 400 kn a po njihovom cijeniku je bio 2k kn... stavio sam negdje u onoj temi o radnim mjestima i slike).. tako da si u pravu da kad zatvaraju poslovnicu ili rasprodaju zadnje primjerke robe koju prodaju i koju više neće naručivati daju i prave popuste samo da prodaju no to baš trebaš pogoditi 
|
Da, ali eto vidiš, s vremena na vrijeme i mi nešto ubodemo.

Recimo, na ovaj kutni stol pokraj stolice sam naletio u Lesnini za 400 kn. Nije prečvrst ni posebice kvalitetan, ali baš sam tražio prostran kutni stol. Takve stvari čak i da potraju kraće od očekivanog, svejedno se isplate.
@udarnik60
Improvizacija na nivou.
Mene čudi da je moja prethodna stolica toliko izdržala, u zadnjih godinu dana počela se guliti i klimati k'o babin zub, tek sad osjetim razliku...