Citiraj:
Autor Rocky Rocastle
Na računu piše Jesby.
@bertone
Možda je ta stolica udobna i kvalitetna, ali za ljude prosječne građe. Na osnovu fotke čini mi se da nije za 190cm+110 kg, odnosno već za par mjeseci bi završila na otpadu. Možda je čak i ona bila izložena, ali jedino sam na ovu koju sam uzeo mogao nasloniti glavu, to je problem kod mene, visina naslona i što veća površina za sjedenje.
A što se tiče njihovih akcija, istina je da često vrte mnoge artikle na "akcijama", pa i stolice, jer su im cijene u startu visoke kao što i sam kažeš, ali ovdje se ipak radi o rasprodaji, pa nisam htio propustiti priliku i za mjesec dana u Lesnini ili nekoj drugoj trgovini platiti tri puta više za sličnu ili istu stvar. 
|
Pa koja je ovo slučajnost
Danas mi se potrgala stolica i dođem tu i vidim baš tu iz Jyska koju sam koristio. Koristio sam je jedno 4 ili 5 godina i ne da je stolica izdržljiva nego je ono super izdržljiva. Imam 150kg i izležavam se ko prase u njoj i tek sam ju danas razvalio. Ošao mi ovaj dio za nagib jer sam ga stvarno zlostavljao pa sad imam ovaj "popravak"
http://imgur.com/a/1TzCw
Ali tebi bi visina kod nje sigurno bila problem jer sam niži skoro 10 cm a ne naslon mi je ispod razine glave. No težinu bi izdržala ziher.
A da ja sam je pokupio za neke male novce jer je bila izložbeni primjerak i zadnji komad.