Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.01.2017., 21:42   #26193
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Je, s 90 je. Gledam baš Rabbit opremu i ovaj ima sve navedeno, osim automatske klime i maglenki

http://www.autozubak.hr/vw/osobna-vo...20TDI%20Rabbit...

Ajmo reći i da je to ponuda za onih 140 i kusur tisuća kuna. Ok, to su flotni auti uzeti u nekoliko stotina ili tisuća komada. Tu ima puno stvari koje odlučuju koji će se model i oprema dodati.

Poanta je, da hoću dodati BT, USB konektor, tempomat i multifunkcionalni volan, penjem se sigurno na oko 170 000, možda i više. To je već cijena fino opremljenog Talismana... Čak se i fino opremljeni Civic može dobiti za te novce, a znamo koliko je precijenjena Honda u HR.

Svejedno mi je koji brand i model vozim za posao, dok god održavanje i gorivo ne plaćam ja, ali da kupujem auto sebi, VW i Golf ne bi prošli ni kao ideja.

Ako želim maksimalno dobiti za svoje novce, ovo se tu jednostavno ne uklapa, a nitko mi ne može reći da je redovno održavanje VW-a jeftino.

Evo, u dva dana vožnje, mene Golf nije ni na jedan način oduševio i opravdao cijenu. Volio bih čuti vlasnike što ih za te novce oduševljava kod tog auta.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 12.01.2017. u 21:53.
1v@n je offline   Reply With Quote