Je, s 90 je. Gledam baš Rabbit opremu i ovaj ima sve navedeno, osim automatske klime i maglenki
http://www.autozubak.hr/vw/osobna-vo...20TDI%20Rabbit...
Ajmo reći i da je to ponuda za onih 140 i kusur tisuća kuna. Ok, to su flotni auti uzeti u nekoliko stotina ili tisuća komada. Tu ima puno stvari koje odlučuju koji će se model i oprema dodati.
Poanta je, da hoću dodati BT, USB konektor, tempomat i multifunkcionalni volan, penjem se sigurno na oko 170 000, možda i više. To je već cijena fino opremljenog Talismana... Čak se i fino opremljeni Civic može dobiti za te novce, a znamo koliko je precijenjena Honda u HR.
Svejedno mi je koji brand i model vozim za posao, dok god održavanje i gorivo ne plaćam ja, ali da kupujem auto sebi, VW i Golf ne bi prošli ni kao ideja.
Ako želim maksimalno dobiti za svoje novce, ovo se tu jednostavno ne uklapa, a nitko mi ne može reći da je redovno održavanje VW-a jeftino.
Evo, u dva dana vožnje, mene Golf nije ni na jedan način oduševio i opravdao cijenu. Volio bih čuti vlasnike što ih za te novce oduševljava kod tog auta.