Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.01.2017., 09:31   #26161
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Vrijeme je da mijenjam auto. Tražim kompakta. Buđet max 9t eura. Za sada u uži izbor su mi ušli Focus, i30, Ceed i Astra. Tim ih redom i preferiram. Godište koje gledam od 2011-13. Nije mi bitno jel benzinac ili dizelaš jel godišnje ne prelazim više od 12-13 tkm. Problem je što autokućama polovnih auta ne vjerujem a auti "novijeg datuma" prvog vlasnika se rijetko nađu u oglasniku.
U kući je i30 CW godinu dana, kupljen polovni u AH po zaista razumnoj cijeni, godište 2012. tj. zadnje prije redizajna, benz. 1,4 motor. Prvih par mjeseci vožnje na benz, je trošio po gradu oko 8-8,5 s naznakom da sam nježan na gasu i vozim se prilično penzićki. Ugradio plin i sada troši oko 9-10 l. Zadovoljan za pređenih 18tkm u godinu dana. Potrošio par deci ulja i jednu far žarulju.
Ovaj auto je prethodno bio kod neke firme u ZD pa ga je AH otkupila s pređenih cca. 60tkm. Auto je bio fino dotjeran i još sam nažical zimske gume koje su odmah i montirali.
Preporučujem i model i autokuću.