View Single Post
Staro 11.01.2017., 16:56   #12
Nemesis777
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2011
Jedino sto sam otkrija da funkcionira i da najvise utjece na HDD usage je proces koji se pojavi na random a zove se "Microsoft compatibility telemetry", kad god bi disk bio na 100% velika vjerovatnost je da bi i on bio medu procesima (iako nije koristio uopce puno resursa diska), i svaki put kad bi ugasia taj proces disk bi se spustio na 0% ili na neku normalnu granicu.
No problem je bia sto iako bi ja njega ugasia i iako bi ga u servisima podesija da se ne pojavljuje i iskljucija ga kroz razno razne nacine koje sam nasa na googlu on bi se opet svejedno na random pojavljiva i samim time bi i disk skaka na 100%.
Jedino kolko sam cito taj proces je moguce kompletno ugasiti samo na Windows 10 Enterprise verziji, na Home ili Professional to nije moguce, jedino smanjiti njegovu aktivnost no to meni nebi pomoglo jer bi se on opet svejedno pojavljivo...
Tako da to je trenutno jedino rjesenje da funkcionira kolko sam uspio skuzit, a zahebavam se sa tim disk useage-om vec skoro misec dana, i ocito nema kraja

Stavicu ovih dana Enterprise verziju i ugasit kompletno taj proces i vidit jeli pomoglo
Nemesis777 je offline   Reply With Quote