Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.01.2017., 14:49   #26146
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Deca, slušajte Wolverinca ter izbjegavajte CZV u Gorici jer je to ordinarna uhljebsko-koruptivna banda u rukama stanovitog Presečkog.
Institucija koja bi po defaultu trebala biti državna, postala je na neki mutan način privatna prčija nekolicine igrača.
Pred desetak godina su me hladno i bez milosti srušili na ( po meni, bespotrebnom ) atestiranju autobusa, gdje je lik kod pregleda pronašao ( kad nije mogao ništa drugo ) da je stepenica na ulazu u bus prekratka za 1,5 cm.
Rekoh mu da je bus njemački proizvod ( Auwaerter ) te da je prošao sve njemačke TUV i ostale kontrole i da se izvozi u FR, CH i Švedsku.
Pjegavi žuti lik me posprdno odyebo i srušio.
Naravno da sam na kraju prošao izvukavši nagaznu, nazubljenu aluminijsku lajsnu za dva cm pa je gnom mogao to pofotkati i opravdati svoje besmisleno postojanje.
Mladi ste i borite se za ukidanje ovakvih nepotrebnih institucija, bit će vama i vašoj djeci lakše i jeftinije.
CVH Gorica ... Atest? ....jao ... znači veći idiotizam od institucije nisam vidio. Ljudi koji tamo rade ne razlikuju auto od trakora a rade ateste za vozila. Ne znaju ni iščitat podatke iz tvorničkih tablica ... žalost ljudi žalost. I oni donose pravila ...

Dakle ja sam skidao plin iz auta i radio atest da se vrati sve na staro. Ja sve doma poskidao složio sve nazad kak je tvornički bilo i eto mene kod CVH.
ALi ... ne ... dečec ne ide to tak kak ti misliš. Ti moraš donijeti potvrdu i račun da je to neki ovlašteni servis demontirao i vratio u prvobitno stanje i treba njihov račun. (pitam se kaj onda on tam pregledava, slika i pravi se pametan). Al dobro ajde ... nađem najpovoljnije kod autocepelina da mi frajer samo napiše fakturu i papir kako je sve skinuto s auta i to mi naplati 300 kn ... idemo dalje .... platim sve tam za atest koliko košta i predam sve oni to tam poslikaju i vele kad će biti gotovo. OK ja čekam papire da mogu odmah na regu. Zove tip ... evo mene u goricu po papire i ništa žurim se ja da stignem još na tehnički ... kad malo pogledam ja papire kreten nije napisao da auto više nema plin odnosno da je sada samo benzin nego je samo izmijenio dimenzije guma koje su tada bile na autu. I zovem ja .. vraćaj se nazad ... oni naravno više ne rade ... ali neki tip je tam kaj to upisuje radil noćnu ili kaj uglavnom radio je navečer. I ja mu velim kaj je ... ok on je sad to ispravio ali nema nekog šefa da to potpiše. I sad je još tu bilo kreferka da ne duljim ... išao ja treći put ... da frajer potpiše međuvremenu ja našao još grešaka i reko gle sad idiote .. masa vozila ostala nepromijenjena, piše da ima abs a nema ga ...ispravi to ... ne on neće hoće da mu ja auto ponovo dovezem da se on uvjeri da nema abs. Ja ga pitam šta si radio, šta si sliko tolko kud si gledo? Odgovor je da nije on. OK. A za masu mi veli da nema podatak. Pa sam mu ja iz manual auta pročitao za taj model koja je težina i tak je napisao a za ABS sam mu reko nek piše kaj oće jer ja mu više ne dolazim niti odlazim bez papira ...onda mi je povjerovao na riječ nakon pola sata premišljanja i napisao končano papire.
Predaš papire da oni naprave šta trebaju onda im ti odradiš posao jer ga ne znaju.
Xenon je offline   Reply With Quote