Nakon čišćenja posta možemo dalje sa polemikom. Znači kod mene slučaj da je brzina na žicama-paricama (oko 1,5 mbs) i obzirom da je ispod brzine koju mi garantira UO t-com mi je dao t-box ZTE MF283+ i kada ga je tehničar došao montirati /donio mi ga/ uvidjeli smo da bez antene nema signala, tj. postiže se manja brzina nego preko žice. Zamislite t-com je riješio problem i sutra mi isti tehničar donio /jednu/ antenu i signal je skočio skroz preko 20 mbps i vratio se na 7,2 na koliko je programiran. Ta se antena zove ISKRA TELA p56. Imam 3 antene, jednu mi dao t-com i dvije sam ja kupio. Naime, ovih mi dana ističe ugovorna obveza /UO/ i t-com će pokupiti modem i svoju Iskru p56, a meni ostaje VIPov modem ZTE MF283+koji radi sa 2 antene na krovu i ful signalom /pet crtica/. Da stvar radi primjer mi je i susjed koji je isto na t-comu sa maxnetmini i ima istu antenu koju je meni i njemu instalirao t-com. Ne želim reklamirati ničije proizvode, nemam koristi, ja želim samo iznijeti svoje iskustvo koje je za mene pozitivno i kao takvo može i ne mora nekome poslužiti. Fracera u mojoj situaciji.
Modem mi je na tavanu i vrlo teško bez opasnosti /pogotovo noću/ je doći do njega, pogotovo ne za gluposti.
Molim autora gornjeg posta da me ubuduće uopće ne spominje, pogotovo ne u nekom kontekstu padobranca /2x/ jer naprosto ja to nisam. Ja sam uredno registrirani član kao i svaki drugi, sa istim pravima i obvezama.
Hvala nekim članovima foruma na podršci preko pm.