Citiraj:
Autor Sincro
Pozdrav svima , ne znam kako ostali ali ja sma podosta namučio oko 1607 verzije ,4 put sam reistalirao verziju 1511 hvala bogu da imam usb sa strane za clean install, sve sam pokušao skinem , instalacija prođe super , boot ispod 10 sekundi čak i odigram rundu bf4 i onda show program , što god stisnem počinje freeze za freezom , hrpe hard reseta i na kraju clean install , MBO: Asus m5a99x evo r2.0, Proc: fx6300 , sapphire r7 265 , ssd : crucial bx100 , hdd WD green 500 giga, psu: OCZ SXS2 500 (ispravan testiran) , ram: corsair vengeance 2x4 giga 1600 , sve ažurirano sve ispravno . Imali netko sličnih problema , ja stavrno nemam riješenje , eh da zaboravi sestrin laptop star 7 godina asus k50ij radi na toj verziji hehe bez ikakvih problema .
Zaboravih napomenuti freezevi su se dešavali i kad sam u safe modu tako sam dodatno zbunjen , opet ponavljam sve sam isprobao opcije kako instalirati kako konfigurirati sa hrpe sajtova i ništa do sad mi nije pomoglo. Isntalacija mi je postavljena na uefi a ne na legacy , raspitao sam se i tome svako ima neko svoje mišljenje tako oko toga ne znam odgovor.
|
Pozz,
ako tko ima kakav fix za ovo freezanje molim za info, jer sam u istim problemima. Windowsi rade glatko i onda samo u nekom random trenu freeze - bilo nakon 3 sata, bilo nakon 15 min, ali vecinom kad je racunalo prema idle-u (nikad u igri, nikad dok nesto radim - npr. Excel, vec uglavnom u nekom surfanju ili cistoj folder navigaciji)
Da je nesto neispravno od hardware-a ne vjerujem, sve testirano, a kad se vratim na win 7 sve uredno radi.
Jedino sto sam primjetio, kako imam firewall od ESET-a, da svaki put kad se MapsBroker service random probudi i probat ic na net dogodi se freeze bilo da mu dozvolim komunikaciju ili ne.
U tom trenu Mozilla ide u Not Responding, komp i dalje radi ako nesto pokusam kliknut, ali svakim klikom (npr. Start menu) taj dio koji kliknem se zasteka do trena kad je potpuno beskoristan. Ne radi Task Manager, samo hard reseta.
Sad sam doslovno obrisao servis (prije je bio na disable, ali se ocito sam probudi u nekom trenu) i vec dugo se nije freezao, ali nekako se bojim da to nije lijek. Radi se o 1607 skinuti preko Media Tool-a.
Svaki info je dobrodosao, unaprijed hvala.