Citiraj:
Autor back2quick
ovo boldano je PCB antena
|
Aha... evo jos jednog mestra

dobro, blizu sam bio... to bi objasnilo zasto signal padne kada se taj dio obuhvati dlanom.
Znaci taj otisnuti prcoljak na ploci je LTE antena ?
@back2quick
Sta ti mislis o svemu ovome, jel ja fantaziram ili zbilja ti SMA konektori nemaju veze sa LTE prijemom i da su u funkciji iskljucivo za WiFi MIMO ?
Zapazio sam jos jednu zanimljivu situaciju, naime ako se spoji samo jedna antena i to iskljucivo na ulaz iznad SIM kartice, dakle kontra ovoga gdje je na pcb lte antena
radi bolje nego bez antena ili sa 2 spojene !
Konkretno, nadjem najbolji signal bez ikakvih antena, spojim samo jednu u taj ulaz, signal malo opadne.. recimo sa -67 na -68 i onda pomjerim malo antenu i opet dobijem -67 i onda testiram brzinu.
Nocas sam vukao sa takvom konfiguracijom 83/33 sto se ne sjecam da sam ikada toliko
konstatno vukao cjelu noc doslovce do 05:30 kada je opalo na 70/28 i tako je sada trenutno.
Sa 2 antene nocas preko 80/32 nije htjelo prebaciti, bez antena nocas tu i tam dobijem 70/32 ali vecinom oko 67/32 je islo... uglavnom definitivno sa jednom bar meni radi najvise iskoristivo tako da sam tu drugu sto se kopca iznad LTE sekcije maknio.
Testirajte malo, pocetak je mjeseca tek... ima se GB dosta