View Single Post
Staro 30.12.2016., 14:27   #3289
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007

Kad se rodis kalendarski blizu blagdana, pa mi spoje sve to u jedan poklon... ali, ne kukam

Izbor za iskoristavanje poklon bona se je sveo na graficke kartice. U tom cjenovnom rangu imam dostupne GTX 750 Ti (2god garancije) i Sapphire RX 460 (3 godine garancije). Naginjem prema ovoj drugoj. Da li ce biti kompatibilna sa mojim compom? Znam da ce CPU gusiti, samo ne i u kojoj mjeri.

Znam da je computer dotrajao, skupljam/cekam novce za novi koji bi trebao doci oko treceg-cetvrtog mjeseca 2017-e, nakon cega ovaj comp planiram umiroviti kao HTPC.
-->
Pozdrav,

dobio sam poklon bon u shopu u vrijednosti oko 150 eura koji mogu potrositi na samo jedan artikal. U ponudi mi se nije nista svidjelo jer je rijec o uglavnom jeftinijoj periferiji (iako moja nije nista posebno skuplja, puno je bolja od ponudjene). RAM ne mogu prosiriti, jer iako na stranici proizvodjaca stoji da ploca podrzava 8GB, u stvarnosti se ne moze prosiriti na vise od 4GB. Dodatni storage ne trebam, a SSD dobijam uskoro, kao rodjendanski/bozicni poklon.

Kad se rodis kalendarski blizu blagdana, pa mi spoje sve to u jedan poklon... ali, ne kukam

Izbor za iskoristavanje poklon bona se je sveo na graficke kartice. U tom cjenovnom rangu imam dostupne GTX 750 Ti (2god garancije) i Sapphire RX 460 (3 godine garancije). Naginjem prema ovoj drugoj. Da li ce biti kompatibilna sa mojim compom? Znam da ce CPU gusiti, samo ne i u kojoj mjeri.

Znam da je computer dotrajao, skupljam/cekam novce za novi koji bi trebao doci oko treceg-cetvrtog mjeseca 2017-e, nakon cega ovaj comp planiram umiroviti kao HTPC.

d^_^b je offline   Reply With Quote