View Single Post
Staro 30.12.2016., 00:07   #255
Ajvan13
Registered User

Datum registracije: Oct 2011
Svakakvih problema se navodilo o ovoj temi pa evo da napišem svoja iskustva. 13.12.mi je aktivirana turbo tarifa. Signal mi nije baš najbolji. Sa antenama sam dobio oko -98, a bez antena oko -89. Brzina mi dosta varira ali uglavnom je 20-30 down i isto tako i up. To što kažem da varira, znači da bude nekad i ispod 10, ali dođe i do 35. Problem je što sam router u ovih dvadesetak dana morao nekoliko puta restartati, što je više nego što sam u godini dana na mreži. Čini se da i ruter slabije odašilja signal jer na katu mi je znatno lošija brzina. U suštini u prosjeku, brzina mi je veća nego prije, 3-4 puta(imao sam 7,5) ali često me izludi jer ne mogu ništa osim restartati, nakon čega se obavezno poboljša prijem.
Sljedeća stvar je ta da se prilikom korištenja telefona ne mogu koristiti internetom. Slžba za koris. kaže da su upoznati sa time i rješavaju problem.
Problem mi je i ograničenje prometa (100GB) nakon čega se smanjuje brzina i moguči problem oko prebacivanje na nočnu opciju koji su neki naveli. Ima tu nešto. Uz discipliniranu pažnju kada se obavljaju značajnija skidanja od 13.12. do sada sam potrošio 95Gb , s tim da skoro svaki dan pratim potrošnju i jedan dan mi se povečala potrošnja za oko 22GB a znam sigurno da između 08 i 00 nisam ništa značajnije skidao a poslije ponoći da, tako da mi nije jasno odakle to povečanje. Pitanje da li ću ova dva dana izdržati sa ovih preostalih 5 GB.
Zbog svega navedenog odlučio sam otkazati ugovor, naravno prije par dana sam podnio zahtjev(na vrijeme-14 dana rok) i čekam da mi vrate fix tel i internet a Homebox turbo deaktiviraju.
Četveročlana obitelj sa dva laptopa, 1 PC, tri pametna tel , 1 tablet i PS4 na kojeg se posebno mora paziti oko potrošnje, i poneki gost koji se prikači na Wi-Fi.
Ajvan13 je offline   Reply With Quote