View Single Post
Staro 29.12.2016., 15:36   #17
Rigzrk
Moj komp
Moj komp

Rigzrk's Avatar

Datum registracije: Aug 2011
Možemo sad krivit i mene što sam odabrao jeftinije napajanje umjesto da sam kupio neko jaće i bolje, možemo krivit i mene što nisam pazio na svoje računalo kako spada. Ma i ja sam kriv što uopće imam računalo.
Oke šalu na stranu.

Nije stvar u samom napajanju. Rado bi kupio drugačije napajanje, ali štedio sam za bolje komponente, i računalo nije otišlo radi samog napajanja. Računalo je staro sa svim dijelovima 4g, radilo je odlično, i nikakvih problema nisam imao, i povremeno je nestajalo struje, i odmah dolazila. I to je uništilo komp i zato je krepao. Nije mi sigurno bio cilj da krepa što prije pa da se žalim hepu, jer znam da neću novo računalo dobit barem još kojih 2-3mj ako se presudi u moju korist. A komp mi treba, student sam računarstva. Kao što i kaže tizhu od malih udara će povremeno otići uređaji, nije ovo od jednog nestanka struje.

Neću odustat od ovog spora. Njihovi razlozi koje su mi naveli su po meni bez ikakve logike. Da barem najave da će u tom preiodu od toliko i toliko sati moguće povremeni nestanak struje, oke uredu, nema problema, nebi u tom periodu koristio računalo i to je to. Brane se izlikom da sam kriv što nemam UPS. Nek mi ga oni kupe za svaki skuplji uređaj koji imam. Ja ne mislim trošit novce jer oni imaju problema sa distribucijom svoje usluge, i još krive nas malog čovjeka što nisam imao zaštitu a plačamo im struju redovito, a koliko sam čuo još će i cijena struje ići gore.

I da napomenem još.
Prije tih 6mj smo bili spojeni cijelo vrijeme na V.Goricu, i od kad su nas spojili na elektru Sisak, od tad ti nestani struje su počeli. Ljudi su se bunili, pisala se peticija, ljudima se kvare uređaji, neki niti ne prijavljuju kvar jer znaju da će čekati tko zna koliko na novi uređaj, odnosno na spor da se završi.
Rigzrk je offline   Reply With Quote