Ne znam dal bi ovo bio hardverski ili softverski problem, pa recimo da je hardverski
Danas mi se nekoliko puta javio BSOD sa porukom: The computer encountered uncorrectable hardware error, i na kraju piše STOP 0x00000124. U jednom momentu čak nisam mogao dići windowse jer bimi e kod svakog podizanja windowsa javio taj BSOD. Uspio sam ih podići tek kada sam išao na "load last known good setup" , s tim da mi se i onda nedugo nakon ulaska u windowse par puta pojavio ovaj BSOD, ali sam onda uspio ući u safemode i onda je radio relativno stabilno (par sati bez rušenja). Nisam nikakve drivere update-ao ili stavljao neki novi hardver, a komp je do danas radio normalno bez rušenja ili BSOD-a.
Što sam do sada probao:
- Pošto je komp (konfa pod "moj komp") bio malo OC-an napravio sam clearCMOS tako da je sada na stock postavkama.
- Provjerio sam dal se proc pregrijava - kuler je na dodir mlak, svi ventovi vrte normalno, tako da ne bih rekao da se kaj pregrijava
- Izvadio sam jedan keks rama, konfa se ponaša isto ili slično. Moram probati samo sa drugim keksom.
- Pokrenuo sam onaj windows 7 repair što mi nudi nakon rušeenja, ali ne pomaže (javi unable to repair).
- Probao pokrenuti reinstalaciju windowsa sa DVD-a, isto se srušilo sa BSOD-om tijekom reinstalla
Uploadao sam iz eventviewer-a grešku koju zabilježi kada se pojavi BSOD...
Molim za pomoć, sve ideje što učiniti dalje ili što bi mogao biti problem su dobro došle.

U planu mi je izvrtiti memtest da vidim što će reći i ako ništa drugo ne pomogne format c i reinstall windowsa (ako uopće bude bilo koristi od toga...)