Citiraj:
Autor tommyman1507
Koja sprdačina sa prijelazom sa H1 na Tcom. Na H1 mi likovi nudili 13mbps kao to je najviše što mogu imati i ja odbio pošto mi agent od Tcoma rekao da kod njih mogu koristiti TURBO 20 opciju ( to mi je reklo čak 4 njihova agenta ). Prije sat vremena me spojili i kao ne postoje tehničke mogućnosti da imam više od 4mbps. Jel postoji onaj neki rok od 14 dana da prekinem ugovor? Tako nešto sam čitao na netu. Potpisao onu MAX2XS opciju za 148,50kn.
|
Da, postoji i trebalo bi stajati na ugovoru kojeg si dobio na mail. A i agent ti je to sigurno napomenuo prilikom sklapanja ugovora na daljinu.
Citiraj:
Autor Prezime
Taj paket mozes dobit ako je vlasnik linije stariji od 60 god. i nisi pod ugovorom. Ako si pod ugovorom onda moras platit penale za ostatak vremena koji preostaje do prestanka ugovorne obveze.
|
Ne, taj paket (XS paket) može dobiti bilo tko ukoliko ti je istekla pretplata. Nema ograničenja starosti.
Citiraj:
Autor sipe
Samo sam ljubazno spomenuo da imam jednu ponudu od konkurencije i cijenu (nisam direktno spominjao Iskon). I da me onda zanima što oni nude.
Sve pristojno i smireno, bez prijetnji dernajve bahatosti, za 7 minuta gotov poziv 
|
Drito to, tako je i kod mene bilo. Spomenuo što mi nude Optima i Vip, bez podizanja tona i tipičnog balkanskog spominanja uže i šire obitelji.
Dobar dan, zanima me što mi možete ponuditi obzirom da mi ta i ta strana nudi to i to. Hvala