View Single Post
Staro 23.12.2016., 12:06   #4688
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Znam da zvuci kao glupost ali mislim da ebay vara Dakle, na nekoliko zadnjih aukcija koje sam dobio..pisalo bi mi da sam osvojio artikal i stoji cijena recimo 200 USD. Kad odem na osnovnu stranicu i pregled osvojenog artikla stoji mi odjednom 240 USD i plati.... Da malo elaboriram, neki artikal na aukciji košta trenutno 100 USD, ja se logiram i recimo pola minute prije kraja lupnim ponudu 250..to znači da je to moja maximalna ponuda ali recimo ako ne netko ponudio samo 180 USD ja sam je osvojio za 185 USD a ne 250 USD koliki mi je maximalan bid.
Uglavnom, kao što sam rekao imam neki feeling da ebay namjerno ako je bilo "zakašnjelih" bidova produlji nekoliko sekundi aukciju kako bi item se prodao po vecoj cijeni jer ipak oni uzimaju 10% od prodaje, pa im je i u interesu.. s druge strane ne moguće je dokazati im da varaju. S obzirom da ima dnevno pretpostavljam stotine tisuća aukcija, računica je vrlo jasna. Žao mi je što nemam screenshoot da vam dokažem konkretno ali iduci ću put baš raditi screenshot.
jeste imali slična iskustva?
prowler je offline   Reply With Quote