Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2016., 14:03   #25876
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Dosta su ljudi neinformirani o tim starm Civicima, te imaju veliku kolicinu averzije prema tim autima. Dobrim djelom radi kulture vozaca istih, ali opet neopravdano prema samim autima.

Malo ljudi zna da su ti Civici (1988) imali 'double wishbone' ovjes, sprijeda i straga + puni multilink. Danas u tom cjenovnom rangu to ne postoji, domet je straga stavit faking precku.
Zato svi koji su vozili tu generaciju, upravo spominju taj brutalan osecaj za volanom.
Motorizacija je mahom bila SOHC + MPI, uz dodatka legendarne B serije 1,6 VTEC motora sa 160KS, pricamo o 1990 godini.
Motori vjecni i uz svo to sotoniziranje koje su prolazili.

Zalim svaki dan sto sam je prodao, bas mi neki dan frend veli kaj je nisi cuvao, za 10 godina ce to u takvom stanju fine novce vrijedit.
Ali kaj u sljedecih 10 godina, garazu nemam, a bila je 3. auto u obitelji, ne vozit je i gledat kak trune i kak mi se kreteni izivljavaju nad njom na parkingu nema smisla.
Otisla je fkt ok decku, imam osjecaj da ce taj auto jos jako puno godina vozit.
Ovjes je bio stvarno dobar, kod mene su Eibach opruge bile u igri, ovi što su škatule vozili kao: "pa udobna je Hondica". Naravno, auti stare, uvijek sole pamet oni koji nemaju taj auto ili voze neke novije pa kao, al sprdat se sa istima smiješno je, al dobro, tko god je koliki toliki fan oldschoolara cijeni dobru staru Hondicu.
Halos je offline   Reply With Quote