Citiraj:
Autor Wolverine
Pa lik uopće nije ljut. Vodi blog o tom autu i na sasvim normalan način je prikazao svoj problem i iskustvo.Nije uopće pljuvao po brandu. Štoviše, bilo bi lijepo da mnogi tako otvoreno kažu kad imaju problem a ne što po skrivečki idu na servise a prijateljima govore kako je auto savršen.
|
On nije, ja sam se referirao na tvoj odgovor "bio bi pošteno ljut."
Vidim da ova rasprava nema smisla jer ja mislim da lik koji je bloger i prati ga milja ljudi kad nesto napise onda to ima vecu tezinu i stvara pritisak nego da to napise Wolverine iz nekog Vankuvera. Ti mislis da je to ok? Zasto nije napisao post na teslinom forumu? Pa reci cu ti ja zasto jer je zeljan klikova.
Citiraj:
Autor Wolverine
Opet, kakve veze ima plaća li rate ili je uzeo za keš? Što ako uzmem auto na rate nemam se pravo bunit? Nemoj biti smiješan.
|
Naravno da moze, ali ne razumijemo se. Evo za primjer na lizing sam vozio auto 3mj. i nakon 2 intervencije vracam auto i platio sam 3 rate 95k mi je ostalo. S druge strane da sam dao 100k, nebi tak dramio i otisao bi u prvi servis da mi rijese problem. Imho on ovim postom na YT nagovara ekipu da mu kazu "daj nemoj bit lud i vrati auto", te vrsi pritisak na Teslu.