Citiraj:
Autor DiTech
Nemogu biti objektivan, imam dionice
Ti si spomenuo novce, ja samo kazem da nije isto ak iskesiras 100k i platis 3 rate lizinga.
Neznam na koji stari model se referiras, al to s njegovom nema veze. Pise on "Published on Sep 23, 2016 One of the first Tesla Model S P100D in the world. Her name's Apollo."
Jasno bio bi i ja ljut da mi se to desi, al bi i dalje zadrzao Teslu i dao im sansu da isprave to sto nevalja. Pitanje samo da li bi sad o tome pricali da se ne radi o Tesli?
|
Pa lik uopće nije ljut. Vodi blog o tom autu i na sasvim normalan način je prikazao svoj problem i iskustvo.Nije uopće pljuvao po brandu. Štoviše, bilo bi lijepo da mnogi tako otvoreno kažu kad imaju problem a ne što po skrivečki idu na servise a prijateljima govore kako je auto savršen.
Opet, kakve veze ima plaća li rate ili je uzeo za keš? Što ako uzmem auto na rate nemam se pravo bunit? Nemoj biti smiješan. Auto košta koliko košta kako ga on otplaćuje nema veze s kvalitetom niti umanjuje njegov problem.
Vezano za verziju, i jedno i drogo je Model S zar ne?
Nije se njemu razuo motor ili prijenos već servo. Isti kakav imaš na 75d recimo koji se proizvodi ipak malo dulje zar ne?
BTW, vezano za tip serva, ima
ovdje zgodan thread. A i još jedan lik kojem se ista stvar desila.