Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.12.2016., 15:22   #25812
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Nije kupio, iznajmio je jedan od prvih proizvedenih modela, kod kojih se i mogu ocekivati ovakve stvari. Imho svim novim autima se desavaju takve gluposti.
Lik je stao na parkingu i dosao mu je slep, a drugi put osim sto je dobio zamjenski auto mu je dosao i inz direkt iz Tesle. Pa mislim da lik ranta radi klikova, i da ljubomoran sam sto ja nemam takav pos'o. zivjeli
Daj molim te probaj biti objektivan.
Uzeo ga je na short term lease ili ti ga po našem lizing. Dakle uredno plaća rate, auto nije njegov tj ne glasi na njegovo ime, za dvije godine ima pravo ili otkupit ostatak vrijednosti ili ga vratit pa uzet nešto drugo no zar je to sad važno u ovoj priči? Umanjuje li to vrijednost vozila?

Dalje, nije kupio jedan od prvih modela. Model S se proizvodi od 2012. On je auto uzeo prije tri mjeseca. Ono što je spomenuto u video udnosi se na konkretnu verziju P100D. Kupio je jednu od prvih verzija te motorizacije. Opet nema veze s njegovim problemom.

To što je dobio zamjensko vozilo je posve normalna stvar vani. Vani kad kupiš najjeftiniju Kiu i imaš reklamaciju dobiti ćeš zamjensko vozilo, a kud 100+k Teslu. To što dolazi poseban trehničar je zato što Tesla još uvijek nema baš toliko razgranatu servisnu mrežu a i zbog prirode problema jer očito ni sami ne zanju što i zašto se to desilo.

I opet dolazimo do problema, tipu je servo otkazao dva puta u 9000 km, da vozi ne znam koji auto bez obzira je li prva verzija ili ne, da li je kupljen na lizing ili keš, bio bi pošteno ljut.

I ne, definitivno ne možeš očekivati da će ti otkazat sistem upravljanja na novom autu. Možeš očekivat da lupa stražnja klupa, da kočnice cvile, da šiber slini, da vrata nisu savršeno centrirana, ali ne i da ti servo rikne, dvaput u tri mjeseca

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB