Citiraj:
Autor Hrconja
Idemo ciklički dalje. Koliko vam je narasla potrošnja zimi? Meni za litru i pol čak.
|
Meni padne za litru jer vozim sporije.
Citiraj:
Autor webstartm
Pardon my frenč
Čisto pitanje iz neznanja:
Mene zanima funkcija te stražnje maglenke ako je gasiš čim vidiš nekog u retrovizoru
Čemu služi ako ne da te neko ne spuca u dupe po magluštini na otvorenoj cesti/autocesti
Koa je poanta odmah gasiti kad vidiš auto u daljini u retrovizoru, možda to auto tebe nije vidilo a ti je ugasio?
Nisan ima priliku vidjet je niti upaljenu a niti na autu općenito, tako da neman blage o tome, Split/Dalmacija đir jel.
|
Nije sad da ju gasiš čim skužiš svjetla u magli iza sebe, već kad ti čovjek dođe i vozi se iza tebe. Ako ti vidiš njegova svjetla - on vidi i tvoju maglenku, ali užasno jako tuče u oči.
Teško je uopće dočarati koliko jako kod nekih autiju svjetle. Pogledaj kako je kod mene - čak dvije svjetle. Inače pozicije jako svjetle, a kraj maglenki izgledaju kao da tinjaju - a tek kad gledaš direktno u njih, čovječe... U retrovizoru vidim ljude kao da su na površini Marsa kako im je crveno u autu (gnjavim frendove iza sebe na semaforu).

Svjetli ti jače od štop svjetla.
Kad sam već kod semafora. Ugradili su "pametan" semafor na raskrižje Zvonimirove i Šubićeve. Sa Zvonimirove čekam za lijevo na Držićevu i pali mi se zeleno sa strelicom da mogu skrenuti (nije dopunska). Ali... Cijelom suprotnom smjeru se također upali zeleno i za ravno i za njihovo lijevo. Skoro je nastao takav crash epskih razmjera. Svi smo zakočili kao manijaci i gledali se kao idioti. Zvao sam održavanje semafora, kaže lik OK i poklopi. 100% sam siguran da nitko nije prošao kroz crveno.