Citiraj:
Autor Wolverine
Zar po GTA ima takvih, da se voze na ljetnim gumama?
Mislim kužim ove mamlaze tu po GVA jer je u zadnje tri godine palo 5cm snijega pa ih je ovo sad ulovilo na prepad. Ali u GTA je snijeg normalna pojava zimi kao i temperature debelo ispod nule.
I ovo za Montreal mi isto nema veze s mozgom
Meni je fora kad ekipa dođe recimo iz Edmontona u Vancouver na vikend pa čuješ kako rastura čavlerice po suhom asfaltu
Obožavam takve. Posebice kad se tako voze gradom kreni stani od semafora do semafora 
Al opet navikneš se, pogotovo kad živiš vani gdje je većina vozila automatik pa ekipa stalno drži nogu na kočnici. Dođeš na isto 
|
Rekao bih da jedan od 7-8 auta na cesti ima zimske. Jer, ju nov, for vil drajv aj hev
Mater im glupu svima redom. Totalni kolaps kad pada snijeg, ali totalni kolaps, ne mogu krenut s mjesta, izlijecu na ravnim ravnicama, jer, for vil drajv burki
Zamisli kakva mene frustracija hvata. A vozim A6 od 1800 kg i quattrom sa novim zimuljama michelinkama

(iako su puno losije od gy ultragrip performance sto sam imao prvu sezonu) nezaustavljiv doslovno, proslu zimu sam kroz 25cm cistog snijega vozio ko po suhom
Sent from my Pixel XL