Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.12.2016., 14:54   #25705
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nego

danas sam svjedočio nečemu čemu nije uopće upitno da li ćete ikada vidjeti, nego imati materijala za pričati unucima da ste poznavali čovjeka koji je to vidio - bmw x6 je dao žmigavac na IZLAZU sa malog rotora.

osim što me skoro herc roknuo 500m nakon je majstor u novoj PET'CI stao i zablokirao jedan trak čavićeve pa smo ga svi obilazili jer je imao očito jako važan poziv na mobitel, pa da bude po propisima je eto... stao nasred ceste... i tako je bmw drivers priča restored na normalni nivo (ne, nije bio neispravan jer je auto normalno ispuštao dizelske zvukove)

minvajl sam otkrio novu igru naših mladih srednjoškolaca na kojima svijet ostaje - stajat u skupini na tramvajskoj stanici vukovarske kod križanja sa držićevom u smjeru zapada i grupno pljuvati na šajbe kola, a ciljana skupina su solo vozačice koje prelaze križanje jer muška skupina sa više članova u auto je ipak preriskantna.

trebao bi ja tako svako malo po gradu da počnem istinski cijeniti što imam 3 semafora do posla, a i tamo sam uspio u peak-u izbjeći 3 maltene sigurna sudara u jednom 5minutnom odlasku na posao.
syss je offline   Reply With Quote