Citiraj:
Autor Rigzrk
Eh to je malo teže već heh, jer nije da mi je kuća uništena ili nešto što ima jako veliku vrijednost da bi morao ovakvu hajku dizati. Sjećam se te pljačke da, bilo je posvuda i po formumima koje pratim, tako da mi je drago da se to okončalo kako spada, jer ovo je sramota što rade od države. HEP svake godine profitira, a škrti su da boli glava.
|
Onda ništa daj novce za nove dijelove i šuti , ionako kod nas većina naroda su samo ovce za šišanje.
Oštećen si i drugi su oštećeni i nije to baš malo love , preći preko toga ja ne bih.
Nema ništa od pričanja u zrak i po forumima , ako ne djeluješ ili netko umjesto tebe... Netko će to morati riješiti , a neće se riješiti dok netko ne zasuče rukave. Očekivati od ove tzv. države da riješi to je smješno.
50% mladih i ljudi srednjeg doba (25-40 godina...) iz mog grada je iselilo zato što su se povodili pričom šuti i radi , samo šuti... Nekima su bili naslonjeni roditelji na sistem , neki nisu htjeli ispasti crne ovce, neki su direkt podilazili sistemu , ulizivali se za posao preko veze pa izdimili (pa ošli ljuti van...), a tako ljudi više ne ide.