View Single Post
Staro 14.12.2016., 19:53   #2
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor Rigzrk Pregled postova
Lijepi pozdrav,
Situacija je sljedeća, u mojoj općini događaju se iznenadi nestanci struje, nestane struje na sekundu i opet dođe, zadnjih 6mj tako.

I od prošlog tjedna, usred igre isto se dogodi i od tad računalo ne daje znakove života. Testirao sam sve komponente zasebno, i otišao je procesor, grafička, matična i napajanje, ramovi su nekim čudom preživjeli kao i ssd i hdd.
Garancije više nemam, računalo je kupljeno 2012g.

Da li je netko imao ovakav slučaj već, da podijeli savjet.
I pitanje, bi li mi HEP priznao nastalu štetu ako bi se žalio na nagle nestanke struje?

Ako je već netko imao sličan slučaj, molio bi da podijeli iskustva.

Nisam imao , ali sam radio nekada davno u HEP-u desetak godina (od 19 do 28 godine...). HEP zna nekada priznati nastalu štetu , ali to ti je većinom poznanstva i dobre veza inače obične ljude ne mogu se sjetiti tko je izgurao ovo.

Nemoj tek tako odustati ako se dešava stalni gubitak struje , nađi par svjedoka pokupi više pismenih iskaza (npr. iz obitelji i susjeda ...) i predaj zahtjev za naknadu štete. Iza obavezno nabavi UPS znajući ovu lakrdiju i stanje u "državi" i poznavajući današnji HEP čisto sumnjam da će oni ubrzo to riješiti , ako se svi ljudi ne pobune zajedno ili ne dođe do medija televizije i novina (i to ne lokalnih...)

PS. javi se u odjel za odnose sa potrošačima i traži šefa - šeficu da želiš podnijeti prijavu i zahtjev za odštetu. Normalno električne instalacije u kući moraju biti ispravne , ako i dođe zahtjev u proceduru na lice mjesta će netko izaći iz te službe i poslikati sve te pregledati "sat" i instalacije...
  Reply With Quote