View Single Post
Staro 10.12.2016., 11:14   #206
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Najgorje mi je kad ono... pokusavam nesto objasniti, vlastito iskustvo prenjeti da netko tko cita zna na cemu je i da na osnovu tog iskustva moze bolje donjeti odluku o temi jel.. pa i ja sam ako me nesto zanima prvo trazim iskustva i takve postove gledam ko cigo u bakar.

I onda dodje jedan moj sugradjanin nazalost jel i odvali mi ovo i da ja pojma nemam doslovce iako ja imam turbo a on je u procesu razmatranja jos !

Citiraj:
Meni je, nakon što je ženska provjerila, rečeno da je pokrivena ulica Matije Gupca, od centra prema zapadu, a to nam je potez od odašiljača, pa preko novog vatrogasnog doma (gdje su antene i repetitori) i samo taj smjer igra, drugi dijelovi Valpova nisu aktualni i nema ponude za te druge dijelove. Zato su 2 lika i išli samo u tom predjelu grada i nudili, sa mjerenjima i rezultatima, uslugu i ponavljam, nudili su turbo opciju koja nije (još) regularna u ponudi
A ja u Strossmayera, @buljaka 900m dalje i obojca na turbu a ovaj lik zna sve jer njemu su terenci "rekli" da je to FLAT...

silver_tip je offline   Reply With Quote