Iskreno receno ja sam ovo uzeo s namjerom da vrnem nakon 10-12 dana, cisto da probam malo, takodjer mislio sam tj. bio sam uvjeren da su bas svi odasiljaci na silosu pa reko ajd da vidim jel moze brze od optike ici

Uglavnom zamimalo me vise nego sto zbilja imam realnu potrebu.
Dobro, desavalo se da sa 2.5Mbps koliko imam upload na vdsl2 ponekad to nije bilo dovoljno za neke egzibicije. Ali eto izgleda da ce ostati i gle sad kako ti kazes da imas maxtv ? Znaci blizu 300kn si sigurno placao ako ne i 350kn za net, tv i telefon ?
A nije bilo kvalitetno....
A vidi sad kombinacije, optima ima 10Mbps na ugovor 2g za 132kn, total tv sa GRO HD kanala ako je jedan prijemnik je 85kn, ovo 150kn.
To je 362kn i sve je kvalitetno, ali bas sve... brzi net po potrebi, besplatna fixna na vipu i optimi + mobitel vip, HD kanala vise nego igdje kod bilo kojega operatera s time da se ni to ne placa prvih 6 ili 12 mjeseci, ovisi tko je i kako uzeo total tv.
Zasteka ti ovo od vipa ili potrosis imas beckup fixne... bager pokida kabl od fixne imas ovo od vipa... prezivit ce svi dok ne okrpaju.
A koji trio paket dodje manje od 300kn a da nije optika u pitanju ili oni koji su do 500/600m do centrale pa mogu imati 50/10 po vdsl2 ?!?
Iskon je 290kn ali ako nisi blizu za trio paket mos se frigati sa brzim netom, t-com je skuplji vjerojatno, optima TO3 sa 40/6 je isto 290kn... tako da ovih 100kn pretplate uopce nije neki bed s obzirom na kvalitet svih usluga gledajuci u kompletu i gledajuci u odnosu na to da velikoj vecini nije ni moguce ugovoriti neku od trio usluga jer ili imamo lose parice ili smo predaleko.