View Single Post
Staro 08.12.2016., 13:40   #29
back2quick
Banned

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
b2q - hm, nisam siguran da si u pravu. vidio sam vrijednosti veće od 22 u tx output tabu. sad mi nije na mrezi pa ne mogu sa sigurnoscu rec. možda je tome pribrojano i onih 1.5dBi od antenica pa zato prikazuje više. nisam istraživao.

iako i to je glupost, jer ta najveća izračena snaga je samo za najniže brzine 1 i 6mbit. nakon toga pada na 17dBm za 54mbit. za veće brzine nije ni navedena.
pročitaj QCA9531_nowatermark.pdf. moj tplink je došao s eepromom na 19dBm. isto tako max propusnost 300/300 oko 50Mbps s openwrt (stock nisam testirao). nevjerujem da su driveri optimizirani zato su slabe brzine.

Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Čovjek se čudi što mu HAP Lite ne može gurnuti više od x Mbita.
Malo bi load balance dvije veze 30/5 - 20/2, pa bi isto i vlan, pa jos uz to da, sa svoje dvije sicusne 1.5dBi antene i slabašnim dBm-om, glumi AP za 2-5 usera koji ga dobrano opterećuju istovremeno, po cijeloj kuci. Da, radit će, ali neće raditi onako kako on očekiva od njega.
Spomenuo sam Hex gr3 jer za tu lovu ne mozes dobiti bolji router, ako već slaže nekakvu iole ozbiljniju mrežu a da ne daje puno novaca.
Ti si u svom postu nadrobio sve o svojoj mreži, kako može ovoliko ili onoliko ljudi, sa ovim i onim, tako da je skoro ispalo da HAP Lite sve to može. Ali u biti, HAP Lite koristis kao cisti AP, je li tako ?

Ne fali mu ništa ali nije predvidjen za situaciju za koju ga ti želiš koristiti. To sto spominjes CPU na 650MHz ne znaci ama bas nista, jer imas druge modele koji imaju CPU na 400 ili 350 MHz i svejedno bolje rade nego taj AP. Prva stvar -nije isti CPU, druga stvar - CPU je nije sve.
ako 650MHz ne znači ništa mi mora da smo glupani što ne kupujemo rutere s 300MHz CPUima jel? inače sam navedeni CPU pokrenuo na 800MHz i ne samo da leti već se jedva grije tako da bi mogao i više. to što navodiš druge modele da "bolje rade" ti je toliko relevantna tvrdnja koliko si nam objasnio što to bolje rade, tjeraju muhe?
back2quick je offline   Reply With Quote