Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.12.2016., 17:17   #25574
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Upravo tako. Ja sam uzeo 70k kn, a vratiti ću 96k kn. U to je uključeno i osiguranje pa 3 puta mogu biti otpušten kao tehnološki višak i 2 puta mogu biti na bolovanju godinu dana, a da ne plaćam kredit. Ne produžuje se nego to osiguranje plati. To je koštalo 4k kn.
Auto je moj i samo moj. Ako ne mogu platiti kredit, banka mi može sjesti na plaću i slično, ali sa autom mogu što želim i ako baš zagusti , prodat ću ga.

Starci su uzeli namjenski kredit i nisu mogli ni prdnuti bez banke. Još im je i prometna bila u banci (RBA) neko vrijeme.
Tako je. Osiguranje kredita ti otplaćuje kredit u uvjetima koje si naveo, ali čim se zaposliš i postaneš opet sposoban sjedaju na tvoja primanja i otplaćuješ im natrag rate koje su oni otplatili tebi plus kamate na period koji je prošao u međuvremenu.

Zar uistinu misliš da je to osigiranje radi tebe a ne radi banke koja se želi osigurati da će novci biti vraćeni a policom osiguranja samo su prebacili dug na drugog koji preuzima rizik i opet zarađuje na tebi u budućnosti.
Juan je offline   Reply With Quote