Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Ako jozo dobije xy clock ne znači da će marko, petar i ivan imati isto toliko. Pogotovo ne na istoj voltaži i sl. Dakle google - silicon lottery...
Inače općepoznato je da Jay dobija cherry pickane gpu (doduše dosad nije od amd-a, ali mu je sad xfx definitvno uvalio primjerak i pol).
Možeš biti prezadovoljan sa 1405mhz, jer kad se rx 480 pojavila, uključujući i prve custom modele (sapphire nitro) uz referentne kretale su se oko 1350-1375mhz max, te se stabilnih 1400mhz sa tvorničkim coolerom činilo kao znanstvena fantazija ili uber mega golden chip (kojeg do tada još nitko nije vidio). Onda su krenuli isplivavati ovakvi primjerci - HIS (1410mhz full stabilno, 1430mhz za benchmarke), jay sa svojih 1475mhz (GTR), tipovi u komentarima sa 1459mhz (GTR), ovaj tip sa 1450mhz (sapphire nitro) i sl. Sazrilo
|
Sve ja to znam, ljudi se na ovom forumu imaju obicaj jako s visoka postavljat prema clanovima koji ne postaju cesto
Samo sam komentirao razliku izmedju cherry picked modela i onog kaj je mene zadesilo i koliko moj ide

Meni svejedno, vrtim 1680x1050 rezu s tim, leti sve, trebam to jos undervoltat i downclockat.