Citiraj:
Autor Flood
SMG 2
Ima automatik i sekvencijalni mod.Da ne pričamo kako od F1 pa nadolje je sekvencijalni u upotrebi zadnjih x godina... 
|
Ma može imati i warp2, "fali" koordinacija noge i ruke.
Sekvencijalni mjenjač itekako ima smisla na straight cut zupčanicima getribe, to je bezpredmetno. Da ne pričamo, jel...
Citiraj:
Autor Wolverine
Nije šija nego vrat 
|

Samo da budemo točni jer ljudi vole reć štosštanga za plastični branik, i tak to, jel
Citiraj:
Autor Wolverine
Ali da su mogli to izbjeć, mogli su.
Da se radilo o brandu koji nije premium ili još gore istočnjaku bilo bi drvlje i kamenje kak su nekvalitetni  No to je drugi par rukava.
Problem je i što ekipa koja bi zanemarivala ovo bi s vremenom rasturila prijenos jer nije više u centru.
Nemoj me krivo shvatit, obožavam E46 i jedan mi je od najdražih BMW uradaka, ali da su te modele prije facelifta usrali, usrali su.
|
Ne znam kako im se uopće takva greška mogla dogoditi. Iskreno sumnjam da je problem bio u samoj karoseriji, kao što rekoh, najvjerojatnije je sinergija polu-potrošenih gumenih lagera stražnjeg mosta, diferencijala, stabi-štangi i koznačega dovela do drugačijeg naprezanja materijala u odnosu na ono što su predvidjeli.
Citiraj:
Autor Wolverine
Da, posebice tamo oko pretinaca ispod kontrole klima uređaja. Zna izgledat katastrofa. Sad, neki ljudi odluče sve to ostrugat do gole plastike. Osobno bi radije uložio truda pa sve ostrugao i nanio novi sloj.
No kao što rekoh, zna izgledat brutalno loše.
|
Dosad nisam sjedao u "radničke" E46ice, a u svakoj koju sam vidio je sve bilo u prilično dobrom stanju, kao što rekoh, tu i tamo koja veća ogrebotina.
Meni su na jednom poklopcu vidljive ogrebotine i fali ona jedna srebrna "lajsna" na poklopcu, ali daleko je to od nekakvog derutnog stanja

Mogu i koju fotkicu okačit kasnije.