Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ne puca zadnji most nego sama šasija oko spoja mosta i šasije. Problem moguć u svim pre-facelift autima s jačim motorima (323, 328, 325, 330) i dakako u pre-facelift (pre-late-2003) M3 E46.
Najčešće je uzrokovano pucanje jer su gumeni lageri potrošeni na dosjedima stražnjeg mosta i diferencijala, pa ga moment na izlaznim osovinama diferencijala izbije.
|
Nije šija nego vrat

Znam da puca zbog momenta jer je spoj poddimenzioniran, zato i češće puca na snažnijim modelima. Imaš
kitova za popravak/prevenciju u obliku ojačanja koja se navare na spoj. Ali da su mogli to izbjeć, mogli su.
Da se radilo o brandu koji nije premium ili još gore istočnjaku bilo bi drvlje i kamenje kak su nekvalitetni

No to je drugi par rukava.
Problem je i što ekipa koja bi zanemarivala ovo bi s vremenom rasturila prijenos jer nije više u centru.
Nemoj me krivo shvatit, obožavam E46 i jedan mi je od najdražih BMW uradaka, ali da su te modele prije facelifta usrali, usrali su.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Misliš na onaj kao "gumirani" premaz na plastičnim dijelovima oko mjenjača?
Nisam često vidio da se ljušti, ali je premaz sklon ogrebotinama u svakom slučaju. Kod mene definitivno izgleda normalno, dapače, za 15 godina star auto je u vrlo dobrom stanju.
U svakom slučaju bolje izgleda od bilo koje glossy mercedes plastike ili plastike kakva je kod mene u (isto tako) 15 godina staroj Hondi Civic.
|
Da, posebice tamo oko pretinaca ispod kontrole klima uređaja. Zna izgledat katastrofa. Sad, neki ljudi odluče sve to ostrugat do gole plastike. Osobno bi radije uložio truda pa sve ostrugao i nanio novi sloj.
No kao što rekoh, zna izgledat brutalno loše.
Citiraj:
Autor mamutarka
extra debilno, al dobro što očekivat
|
Za razliku od ostalih odluka Vlade RH zar ne?