Citiraj:
Autor silver_tip
Nisi postovao proceduru, liniju zapovjedanja
Dakle kada nisi dobio odgovor od Iskona na prigovor onda si trebao Iskonu poslati pozurnicu i podsjetiti ih na obvezu odgovora unutar zakonskog roka te sukladno tome sljedece napraviti:
1. Da je Iskon nakon toga odgovorio ako nisi zadovoljan rjesavanjem prituzbe onda prvo ponovo slati prigovor ali sad na povjerenstvo.
2. Da Iskon nije odgovorio ni nakon pozurnice tek onda slati prigovor HAKOM-u ali ne za "slucaj" niti za predmet prigovora nego iskljucivo za nepostivanje clanka gdje je ISP duzan odgovoriti na prigovor.
U tom slucaju HAKOM bi ih prisilo tj. podsjetio da moraju odgovorit i onda opet prvo prigovaras povjerenstvu ako nisi zadovoljan.
Tek kada ti povjerenstvo odgovori a nisi zadovoljan odgovorom mozes sukladno proceduri poslati "slucaj" prema HAKOM-u !
Takodjer se moze dogoditi da ti povjerenstvo ne odgovori u propisanom roku i onda opet moras slati pozurnicu Iskonu pa nakon toga HAKOM-u slati prigovor da ti nisu odgovorili sto je nevezano na sam predmet prigovora.
Malo si se zagubio u proceduri kolega 
|
I dobro silvertip kada znaš. Što da sada radim?
Ja sam poslao požurnicu 15. dan od prigovora, ni na požurnicu nije bilo odgovora osim opet proslijeđeno računima. A Hakom-u sam poslao sve, kao i njihove odgovore. Ovdje je više HAKOM kriv jer sam se ja žalio na ne pružanje odgovora (kažnjivo i sukladno čl 50. stavka 12.) a on meni da nisam sukladno stavci 1. koja je općenita.
Jedino što nisam točno naveo jest na koji račun se žalim, podrazumijevalo se na koji i naveo sam od kada mi je trajni nalog.
Da li da sada opet kreiram prigovor na račun za 11/2016. koji mi je sada došao na
reklamacije@iskon.hr ili da Povjerenstvu za prethodni?