Citiraj:
Autor silver_tip
Za razliku od tebe ja imam sluzbeni odgovor direktnog prodajnog predstavnika iz Zagreba i citirat cu covjeka:
|
Nisma se nista uspuhao nego ti baratas sa pola cinjenica tj. imas samo jedan ugovor koji si nasao online a nemas i ova pismeni i uvjeravas seb ei sve nas da je smao tja ispravan

.
Ja ISTO imam info/text od sluzbenog prodajnog predstavnika i moj se Zove Ante, i sta sad , da ja tebi dam njegov broj ili

? Koji od njih dva je "manje ili vise sluzbeni"

? ?
Poanta je da ja imam i ugovor koji sam potpisao i nigdje se ne linka na ovaj online ugovor tako da zakonski/sluzbeno me niko nemoze niti vezati na ovaj online.
Meni se cini da je taj online priprema terena za ubuduce kao prodaju puno toga pa ima se bandwith "zastopa" sa nocnim torentasima ali ako cem tkoa to moze i HT i svi ostlai na ADSL/VDSL liniji provuci kroz "fair usage" policy tako da to i nije neka novost niti nesto sto se za sada provodi igdje kod nas.
Ail Ok da neidemo dalje u offtopic javi kad stigne da cujemo rezultate jer ocito dosta osciliraju kod svih (sto je i normalno zbog nacina na koji radi). Ja sma na nekih 500m zracen linije tkao d aako si tkao blizu ti bi mozd ai mogo dobacit do 100 (teoretski maximum je ako se nevaram nekih 225 Mbit

)