View Single Post
Staro 05.12.2016., 19:34   #151
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
A jesi tvrdglav i nedokazan , mašala. Dali moram sad copy pastati podatke i ugovore koje sam dobio da bi ti povjerovo ili? Znaci imam pismenu potvrdu od covjeka iz VIPa da jedini vazeci ugovor za mene i moju tarifu je ovaj papiranti koji imam/potpisujem.

Za razliku od tebe ja imam sluzbeni odgovor direktnog prodajnog predstavnika iz Zagreba i citirat cu covjeka:

Da, clanak je ispravan i VIP ga je stavio da se ogradi od mozebitne zloupotrebe tj. prekomjernog prometa. Za sada se ne provodi ali konkretno da netko sada prenese 2-4TB nebi ga iskljucili jer nebi radio telefon i ne smiju nego kod aktiviranja tog clanka bi se brzina smanjila, i to je sluzbeni odgovor covjeka.

Sto se tice usluge dostupna je u svim zupanijama ali ne u vecim gradovima.

Takodjer mi je savjetovao da unutar prvih 14 dana nabijem prometa maximalno koliko mogu da vidim oce doci do smanjenja brzine u nocnim satima i da ako to bude neznam nakon 500/600/700GB i ako to meni ne odgovara da se usluga moze raskinuti bez penala.

@Lewis neznam sto si se uspuhao kada fino raspravljamo sta je zakonski vazece i eto to sto sam napisao to je i vazece a ako mislis da nesto napamet pricam evo kontakt broj covjeka koji vam moze ugovoriti uslugu.

08001313 i trazite Petra.

Cijena je 150kn sa svim mogucim davanjima, otkazni rok je 14 dana od primitka terminalne opreme.

Sad cekam da to stigne a posto sam 50-100m od bazne stanice i opticka vidljivost ne ocekujem nista manje od 100/50
silver_tip je offline   Reply With Quote