View Single Post
Staro 05.12.2016., 11:03   #3
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Hvala ti na odgovoru ali od postavljanja usmjerene anete nista a ni od AP prema meni. To je wifi udruga i svi imaju istu opremu smo sto na tom terenu bas i nema nekih aktivnosti u rangu od 5ghz a od korisnika sam tamo jedan od nas par pa ni medjusobno si ne mozemo praviti problem a u eteru ne hvatamo nista drugo sem nas na 5ghu tako da nije do buke u kanalu. Jednostavno je problem kod upucavanj. Dali malo vise lijevo ili desno i elevacija gore ili dolje.
Ja sam na 3. katu zgrade a antena je na krovu hotela koji je nesto nize tj. u suterenu ali je opet malo iznad moje antene. E sad to su nijsnse u pitanju jer recimo upucam kako mislim da valja i izmjerim neku brzinu i ajd recimo da sam zadovoljan i dok ja posarafam i pricvrstim ju ona se za nest malo pomakne i opet nisam na pravom mjestu. Zato i gledam neki uredjaj za uzeti pa da mogu upucavati po potrebi. Starci su mi na drugom kraju grada i spojeni na istu mrezu ali drugi AP ali su od njega udaljeni svega 100m i super su upucani a tamo ima korisnika skoro svaka druga kuca ali nema problema. Predpostavljam da dok je uredjaj zakljucan ni sam nekim uredjajem necu moci nista napraviti ali ipak pitam. Nisam expert u mreznom segmentu ali ipak mislim da dosta dobro kuzima ali volim i pitati da budem siguran.
dxdandy je offline   Reply With Quote