View Single Post
Staro 03.12.2016., 15:41   #507
Black_Dragon
Premium

Black_Dragon's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Da tema ostane aktivna, eto mene sa novim problemom

Prije 2-3 dana mi se pojavila notifikacija u gornjem lijevom kutu. Sivi uskličnik i kad kliknem da vidim o čemu je riječ kaže ovako: Restricted access changed - Data service is blocked.

Pojavi se kad koristim wi-fi doma, potpuno random i obično u dva-tri navrata dnevno. Kad kliknem na notifikaciju ne daje mi opciju da vidim od kojeg eventualno app-a mi to šalje nego mogu samo stisnuti clear do idućeg pojavljivanja.

Wi-fi mi je jak, signal se ne gubi i što mi je čudno počelo mi se tek od nekoliko dana događati. Nisam ništa u tih par dana instalirao ili mijenjao u opcijama pa da bi sumnjao u to.

Na internetu sam našao uglavnom starije slučajeve od prije nekoliko godina. Najviše se žalilo ljudi sa nexus i motorola mobitelima. Tim ljudima bi kad se pojavi ta notifikacija često nestao signal i/ili ne bi mogli surfati ali ja najnormalnije imam signala i surfam i kad se notifikacija pojavi.

Moguće (eventualno) riješenje je blokiranja notifikacije Phone app-a. Bolje reći navodno riješenje, nisam osobno isprobao. Edit: Ovo bi možda i spriječilo notifikaciju da se pojavljuje no time automatski blokirate i da vam se pojavljeje na ekranu kad vas netko zove tako da ova opcija ne vrijedi.

Nema nikakve štete od te notifikacije. To ne znači da je mobitel u kvaru ili da imate lošu mrežu ali je iritantno da se svako malo ta notifikacija pojavljuje.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1f9yt6.jpg‎
Views:	331
Size:	36.4 kB
ID:	17342  

Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 03.12.2016. u 16:09.
Black_Dragon je offline   Reply With Quote